Team

Gezelligheid, hard werken en blije klanten dat vinden wij van Fabs World belangrijk. Met een klein team doen wij ons best om het winkelen bij Fabs zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht u vragen hebben of meer over ons willen weten? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Ruth Bouwmeester
CEO & Designer

Make your world Fabulous !!

Terug naar de basis… daar waar het allemaal begon.. Mijn passie is ontwerpen op Interieur- en Grafisch gebied. Na jarenlang in de Interieur-business gewerkt te hebben, als Ontwerper, Verkoopster, Styliste en Achitecte, kwam het bedrijf Fabs World met een eigen atelier op mijn pad en hebben we met heel veel liefde met een groot team gewerkt en jarenlang op de Nederlandse markt als merk in de winkels gelegen.

In het verleden maakte Fabs World nl. kwalitatief hoogstaande en 100% warme, of wel Fairtrade producten in een klein atelier in Bangkok, Thailand. Niet alleen vol warmte voor de baby’s voor wie ze zijn bedoeld, maar ook voor de mensen die de producten maken. Na jaren dit gedaan te hebben heeft er een verandering plaatsgevonden. …Terug naar mijn basis.

Tegenwoordig richten wij ons, met een klein team, meer op het ontwerpen van eigen collecties en voor leuke collega ondernemers. Zo heeft Fabs World een hele grote eigen stationary collectie met meer dan 150 verschillende ansichtkaarten en ontwerpen wij huisstijlen, illustreren en vormgeven (kinder)invul/boeken en ontwerpen spelletjes en behang voor collega’s uit de markt. Daarnaast houdt het team zich ook nog bezig met de in- en verkoop van leuke ‘hebbedingetjes’ van babyartikelen tot sieraden via onze webshop of retailers en wordt ik als interieurstyliste, als ZZP-er, ingehuurd door o.a. een woonwinkel in Zwolle.

Als team vinden wij gezelligheid, hard werken en een Fabulous World voor iedereen creeeren onze belangrijkste drijfveer.

With love, Ruth

Sanne
Allround

Hi Hi, Ik ben Sanne, 21 jaar en werk met plezier bij Fabs World. Afgestudeerd als grafisch vormgever, vind ik het leuk om in mijn vrije tijd met vrienden terrasjes te pakken. Ook een filmpje kijken vind ik heerlijk.

Bij Fabs zorg ik dat al onze (nieuwe) producten te koop zijn voor u. Ik houd mij bezig met de promoties, social media filmpjes en de website. Van alles wat dus..Ruth en ik hebben elkaar vele jaren geleden leren kennen toen ik haar merk vertegenwoordigde bij een ander bedrijf.  Als jong verlegen meisje ging ik werken bij Fabs World.. Terwijl het bedrijf groeide, ontwikkelde ik mij bij Fabs World en hebben we vele jaren samengewerkt.

Naast het leuke leerzame werk, leuke collega’s en gezelligheid heb ik toen toch een kleine tussenstop genomen.. maar nu een jaar later ben ik weer terug van weg geweest.. samen met Ruth zijn we op kantoor weer hard aan het werk voor Fabs World. En ja, tis nog steeds even gezellig!

Helena van de Ruit
Stagiaire

Mijn naam is Helena van de Ruit. Ik ben 12 jaar en sinds een half jaar kijk ik mee met Fabsworld/ Fabsonlinestore. Daar help ik mee en bedenk ik ideeën. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, en dan vooral te ontwerpen. Elke week mag ik weer nieuwe dingen leren om mijzelf verder te ontwikkelen. Hier mag ik mijzelf zijn en geniet ik van heerlijk witte chocolade, die altijd op kantoor aanwezig is..

Mijn beste inspiratiebron is mijn kat Gina. (zie foto)