Over Fabs World

De geschiedenis van Fabs World. 

Fabs World bestaat al vele jaren maar is in 2012 overgenomen. De collectie bestond uit verzorgingsproducten, smeedijzeren ledikantjes, behang, decoratie, gift en stationary artikelen. De kwalitatief hoogstaande textielproducten werden Fair-Trade gemaakt in een klein atelier in Bangkok of in een werkgelegenheidsproject in het noorden van Thailand. Hiermee verspreidden zij 100% warmte aan de kleintjes voor wie de producten gemaakt zijn, maar ook voor de mensen die het gemaakt hebben. Al deze producten waren handgemaakt, waardoor ze stuk voor stuk ‘uniek’ waren.

Nu jaren later verkopen wij nog een klein deel van onze eigen collectie en richten wij ons meer op het ontwerpen van o.a. eigen collecties. Leuke kaarten, posters en kalenders naar eigen ontwerp, voor elke gelegenheid.

Zo verkopen wij nog steeds artikelen die passen bij zelf ontworpen thema’s. Denkend bijvoorbeeld aan het panda thema. Zo shop je eigen ontworpen ansichtkaarten, behang en kalenders en vindt je bijpassend bv. een slaapmasker of oorwarmers. Je vindt dit alles in onze webshop .. www.fabsonlinestore.nl .. Webwinkelkeur heeft de webshop goedgekeurd, dus je kunt hier veilig shoppen.

Maar nee, daar laat Fabs World het niet bij. Ontwerpen en creëren is ook iets wat wij hier graag doen. Zo houden wij ons ook bezig met grafische vormgeving. Of het nou gaat om een boek, product, reclame of huisstijl. Zo illustreren wij kinderboeken, verzorgen de vormgeving van invulboeken, maken (retail) catalogussen op, ontwerpen behang, huisstijlen, helpen je met bijpassende werkkleding en ontwerpen producten als spelletjes en dessins voor op producten als slippers, zomerhoedjes etc. Wij helpen je graag en zorgen samen voor een mooie samenwerking. Benieuwd naar een aantal gemaakte opdrachten? .. neem een kijkje op deze website of op Social Media

– Ruth Bouwmeester, eigenaresse Fabs World-

Grafisch vormgeefster – Interieurstyliste