Over Fabs World

De geschiedenis van Fabs World. 

Fabs World bestaat al vele jaren maar is sinds 2012 overgenomen. De collectie bestond uit verzorgingsproducten, smeedijzeren ledikantjes, behang, decoratie, gift en stationary artikelen. De kwalitatief hoogstaande textielproducten werden Fair-Trade gemaakt in een klein atelier in Bangkok of in een werkgelegenheidsproject in het noorden van Thailand. Hiermee verspreidden zij 100% warmte aan de kleintjes voor wie de producten gemaakt zijn, maar ook voor de mensen die het gemaakt hebben. Al deze producten waren handgemaakt, waardoor ze stuk voor stuk ‘uniek’ waren.

Nu jaren later verkopen wij nog een klein deel van onze eigen collectie en richten wij ons meer op stationary, het vertegenwoordigen van andere merken en grafische opdrachten.

Zo verkopen wij nog steeds artikelen die passen bij zelf ontworpen thema’s. Denkend bijvoorbeeld aan het panda thema. Naast het langzaam uitbreiden van onze eigen collectie vertegenwoordigen wij ook andere merken. Deze merken passen bij Fabs World door de manier waarop er op verschillende manieren wordt gedacht aan milieu, kwaliteit en kind. Meer weten over deze merken? klik hier.

Maar nee, daar laat Fabs World het niet bij. Ontwerpen en creëren is ook iets wat wij hier graag doen. Zo houden wij ons ook bezig met grafische vormgeving. Of het nou gaat om een boek, reclame of huisstijl. Wij helpen je graag en zorgen samen voor een mooie samenwerking. Benieuwd naar een aantal gemaakte opdrachten? Klik hier

– Ruth Bouwmeester, eigenaresse Fabs World-

Fabs World is altijd geïnteresseerd om haar producten onder de aandacht te brengen in de Media.

Bestaande persberichten, HR-foto’s en artikelen om te fotograferen kunnen aangevraagd worden

via info@fabsworld.nl.