Informatie

Contact • Bestellen • Veiligheid & CertificeringGarantie & Klachten

Contact

Heeft u een vraag of wilt u extra informatie?

Wij zijn dagelijks op kantoor van 9:00 uur – 17:00 uur 
Mail ons
Stuur ons een e-mail op [email protected].
Chat live
U kunt ons bereiken op kantoortijden via de live chat.

Bestellen

Het is niet mogelijk voor consumenten om artikelen rechtstreeks bij Fabs World te bestellen. Wel kunt u als consument hier ons volledige assortiment vinden. 

Extra informatie
Het doel van onze website is het verschaffen van informatie over Fabs World. Bekijk onze inspiratiepagina om ideetjes op te doen.

Veiligheid & Certificering

Fabs World is in het bezit van diverse certificeringen en keurmerken. Al ons textiel en folies is voorzien van het Oeko-tex (Ökotex) label. Daarnaast is alle Fabs World kleding gemaakt van 100% biologisch katoen en vervaardigd in een SA8000-gecertificeerde fabriek. De kleding is GOTS-gecertificeerd. Al het beddengoed is voorzien van TOG-waarden getest door SGS Leicester Ltd. Onze knuffels en ons speelgoed beschikken over een CE-markering.

Alle ledikantjes zijn stuk voor stuk goedgekeurd op kwaliteit en veiligheid door SKH. Keuringscertificaten zijn aan te vragen.

Oeko-tex 100

Het Oeko-tex label geeft aan dat het  textiel vrij is van schadelijke chemicaliën, die een risico vormen voor de gezondheid van jou en je baby. Dit omvat zowel de stoffen (breisels), voeringen, naaigarens als accessoires zoals ritsen, knopen etc. De grondstoffen en materialen van onze artikelen voldoen aan de strenge criteria van de Oeko-tex 100 norm.

100% katoen

De Fabs World kleding is gemaakt van 100% biologisch katoen. Biologisch katoen wordt ook wel organic cotton, organisch katoen, bio-katoen of eco-katoen genoemd. Tijdens het gehele productieproces worden geen pesticiden en andere chemicaliën gebruikt. Dit betekent dat het katoen geteeld is zonder kunstmest en niet is bespoten met synthetische bestrijdingsmiddelen. Hierdoor is biologisch katoen niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de huid van je baby. Biologisch katoen is zachter van structuur en vermindert de kans op huidirritatie en eczeem.

CE-markering

Fabs World knuffels en speelgoed zijn voorzien van een CE-markering, wat betekent dat ze gemaakt zijn volgens de Europese Speelgoedrichtlijn. Ze voldoen aan de veiligheids- en gezondheidseisen.

Garantie & Klachten

Neem altijd contact op met de winkelier waar het artikel is aangekocht. Vergeet niet om de aankoopbon bij de hand te hebben.

Het is niet mogelijk voor consumenten om rechtstreeks bij Fabs World een garantie aanvraag in te dienen. Bij twijfel zal de betreffende winkelier contact met ons opnemen.

Defecten die niet onder garantie vallen.

Onder de garantie vallen fabricage- en materiaalfouten. Wanneer het product defect is door slijtage of verkeerd gebruik wordt dit niet vergoed.

Garantie geldt niet wanneer:

  • er geen aankoopbon is.
  • het artikel niet is gewassen volgens het op het etiket vermelde wasvoorschrift (het artikel nooit laten weken en geen hand- of wolwasprogramma gebruiken als dit niet op het wasetiket vermeld staat).
  • de slijtage aan het product als normaal kan worden beschouwd (bijvoorbeeld plaatselijke pilling).
  • er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder begrepen reparaties die niet met toestemming van Fabs World zijn verricht.
  • gebreken aan het artikel het gevolg zijn van oneigenlijk of onoordeelkundig gebruik.
  • beschadiging aan het product is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud van de zijde van de koper.

Klachten

Heeft u een klacht? Dan wordt deze uiterst serieus genomen. Neem altijd eerst contact op met de Fabs World-dealer. De klacht zal in meeste gevallen snel opgelost worden. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Retourneren 

ANNULEREN

Wilt u uw bestelling annuleren? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar [email protected] en we maken alles voor uw in orde.

RETOURNEREN

Voldoet uw bestelling niet aan uw eisen, dan kun je de producten natuurlijk altijd terugsturen. Om dit proces soepel te laten verlopen, willen we u vragen of u aan de volgende stappen wilt houden;

Na ontvangst van uw producten heb uw 14 dagen bedenktijd. Na deze periode kun uw de producten niet meer retourneren.

Om te retourneren kunt u dit formulier digitaal invullen en versturen naar [email protected] of uitprinten en bijvoegen bij de retourzending.

U ontvangt van ons vervolgens een adres in Nederland waar u het pakje heen kunt sturen.

Frankeer het pakje voldoende en vermeld ook de reden van retour.

Binnen twee weken na ontvangst van het geretourneerde artikel, storten we uw geld terug op uw rekening. Let op! Als het product zichtbaar gebruikt of beschadigd is, kunnen wij geen geld terugstorten.