Jep agenturen

Voor Jep heb ik diverse boekjes mogen ontwerpen. Deze boekjes staan in het teken van speels leren tellen, kleuren herkennen. Ook leer je voertuigen, dieren en groentes kennen. In de boekjes heb ik gebruik gemaakt van veel kleur, vrolijke dieren en grappige tekeningen. Heb jij ooit een leeuw op een scooter gezien? Dat komt je in dit soort boekjes tegen.

Naast het maken van educatieve boekjes heb ik ook spellen mogen ontwerpen. Een compleet nieuwe, maar leuke uitdaging. De figuren en diertjes van de boekjes heb ik verwerkt in de spellen. Kleurrijk en uniek.

Diverse spellen
De binnenkant van de boekjes.. kleurrijk en educatief.
Ook heb ik een catalogus mogen ontwerpen waarin alle agentschappen van Jep agenturen staan. De collectie wordt op een duidelijke en speelse manier weergegeven.