Erkend Leerbedrijf / PGB Begeleiding

Goede leerbedrijven zijn onmisbaar. Hier maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat van hen wordt verwacht. Alleen erkende leerbedrijven mogen opleiden.

In een leerbedrijf maken leerlingen kennis met de praktijk en leren ze wat er van hen verwacht wordt.  Een deskundige praktijkopleider van het leerbedrijf zorgt voor de begeleiding van de leerling. Als erkend leerbedrijf kun je te maken krijgen met verschillende soorten opleidingen: de beroepsopleidende leerweg (bol) en de beroepsbegeleidende leerweg (bbl). Bij de bol gaat de leerling ongeveer vier dagen in de week naar school. Gedurende een aantal maanden loopt de leerling één a twee dagen stage per week. Bij de bbl werkt de leerling ongeveer vier dagen per week bij een bedrijf en gaat wekelijks één dag naar school.
Fabs World heeft een erkenning voor de volgende classificaties:
Assistent internationale handel
Medewerker marketing en communicatie
Junior account manager
Vestigingsmanager groothandel
Commercieel medewerker binnendienst
! op dit moment mogen wij helaas geen stagiaires aannemen, ivm tijdelijke kantoor huisvesting aan huis !
Fabs World is erkend PGB-begeleider.

PGB is er voor iedereen die vanwege een beperking, aandoening of stoornis meer dan de gebruikelijke zorg, hulp    of begeleiding nodig heeft. Denk aan:

  • Kwetsbare ouderen
  • Chronisch zieken
  • Mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking.
  • Jongeren met een aandoening, stoornis, beperking of psychisch probleem

Deze laatste groep, jongeren, begeleiden wij d.m.v. creatief bezig te zijn en verder te ontwikkelen op hun eigen tempo en in een veilige omgeving. Ook hun ‘wereld’ probeert Fabs World FABULOUS te maken!