Grafisch vormgeving

Fabs World houd zich ook bezig met het ontwerpen en uitvoeren van diverse grafische producten. Ben je opzoek naar een nieuwe huisstijl, wil je reclame maken voor je bedrijf, hulp nodig voor een dessin op jouw product of helemaal een nieuw product uitdenken en vormgeven?.. maar geen idee hoe? Wij van Fabs World gebruiken onze kennis om je zo goed mogelijk te helpen. Neem contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Hieronder een aantal opdrachten die wij hebben mogen maken voor onze opdrachtgevers. Denk aan; …

-flyers, logo’s, vormgeven boeken, ontwerp spelletjes, opmaak catalogussen, uitvoeren bedrukking kleding, ontwerp verpakkingsmaterialen, huisstijl vormgeving, simpele websites ontwerpen, dessin ontwikkeling, behang

Jep kids:

Voor Jep Kids hebben wij meer dan 25 verschillende invulboeken mogen vormgeven. De boeken zijn invulboeken voor diverse gelegenheden, bv. zwangerschap, opgroeien, verjaardag, schoolfoto, baby en echofoto’s. Maar ook vriendenboekjes etc. Daarnaast hebben we leesboekjes en spelletjes voor hun mogen ontwerpen.

Meer foto’s zien van de Jep Kids boeken? Klik hier.

KMDB:
KMDB heeft ons gevraagd om twee keer per jaar hun catalogus te ontwerpen van hun retail collectie.

Meer foto’s zien van de KMDB catalogus? Klik hier.

JEP agenturen:
Voor Jep hebben we diverse spellen en leesboekjes mogen vormgeven, daarnaast maken we elk jaar hun retail catalogus op en ontwerpen we hun huisstijl en diverse marketingproducten als flyers etc. Nieuw is dessins ontwerpen voor op producten die ze zelf in de markt wegzetten.

Meer foto’s zien van Jep Agenturen? Klik hier.

Logo ontwerpen:
Voor verschillende opdrachtgevers hebben we logo’s en huisstijlen mogen ontwerpen. Denk aan stoffeerders, een montagebedrijf of voetreflex praktijk.

(foto) Voor de gein hebben we even een foto geplaatst met lineaal.. zo werkt het tegenwoordig niet meer..hihi.. daar zijn makkelijke hulplijnen voor in alle grafische programma’s. maar van precisie en/of perfectie daar houden wij wel van..

Meer foto’s zien van de logo? Klik hier.

Fabs world x Noordwand:
Fabs World heeft haar eigen behang boek genaamd Fabulous World. Dit is behangboek is speciaal voor Baby en kinderkamers en wordt in de markt gezet, nationaal als internationaal, bij o.a. verf/behangspeciaalzaken, door de firma Noordwand Walldecoration. Kijk voor verkooppunten elders op deze website.

Meer foto’s zien van het Fabulous World behang boek? Klik hier.

Baby Dutch:
Voor Baby Dutch zijn we begonnen met flyers, producttags en een bedankkaartje. Tegenwoordig maken we ook hun retail catalogus op en ontwerpen we dessins voor nieuwe producten voor hun.

Meer foto’s zien van het Baby Dutch project? Klik hier.