Agency – agentschap

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Fabs World heeft naast haar eigen collectie en merk ook een agentschap, met daarin enkele bekende (Internationale) merken. Voor verkoop hiervan neem gerust contact met ons op via info@fabsworld.nl

Hier een aantal merken die wij vertegenwoordigen;

Songes et Rigolades
kidsroom furniture – www.songesetrigolades.eu

Songes et Rigolades is een baby- en kindermerk uit Frankrijk. Songes et Rigolades betekent ”Dromen en Lachen” en is gericht op de productie van niet alleen mooie, maar ook functionele en toegankelijk meubelsvoor u en uw kindje.

Become
Swimwear – www.becomeshop.be

Become is een eco-friendly lifestyle brand dat je instant happiness brengt. Zo hebben zij uv- beschermende zwemkleding van gerecycleerde petflessen. De badpakken en shorts zijn stuk voor stuk hip, comfortabel, duurzaam en … matching met de kids!

Stabifoot
baby & kids shoes – www.stabifoot.com

Stabifoot maakt babyslofjes met een hedentijds design en natuurlijk een uitstekende pasvorm. Zo zijn de slofjes geheel van soepel leer gemaakt, hebben ze een rubberen zool, hebben de slofjes een rits die doorloopt tot onder de zool en hebben ze een heerlijk zacht voetbed. Kortom, ideale babyslofjes voor jouw kindje.

.