Agency – agentschap

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Fabs World heeft naast haar eigen collectie en merk ook een agentschap, met daarin enkele bekende (Internationale) merken. Voor verkoop hiervan neem gerust contact met ons op via info@fabsworld.nl

Hier een aantal merken die wij vertegenwoordigen;

Ooh-Noo
bedding & Toys – www.ooh-noo.com

Ooh Noo is hét designmerk voor speelgoed, beddengoed en interieur accessoires.

Songes et Rigolades
kidsroom furniture – www.songesetrigolades.eu

Songes et Rigolades is een baby- en kindermerk uit Frankrijk. Songes et Rigolades betekent ”Dromen en Lachen” en is gericht op de productie van niet alleen mooie, maar ook functionele en toegankelijk meubelsvoor u en uw kindje.

Become
Swimwear – www.becomeshop.be

Become is een eco-friendly lifestyle brand dat je instant happiness brengt. Zo hebben zij uv- beschermende zwemkleding van gerecycleerde petflessen. De badpakken en shorts zijn stuk voor stuk hip, comfortabel, duurzaam en … matching met de kids!

Stabifoot
baby & kids shoes – www.stabifoot.com

Stabifoot maakt babyslofjes met een hedentijds design en natuurlijk een uitstekende pasvorm. Zo zijn de slofjes geheel van soepel leer gemaakt, hebben ze een rubberen zool, hebben de slofjes een rits die doorloopt tot onder de zool en hebben ze een heerlijk zacht voetbed. Kortom, ideale babyslofjes voor jouw kindje.

Frii of Norway
Bags – friiofnorway.no

De kindertassen van Frii of Norway, zijn een vooruitstrevend Noors tassenmerk. De tassen zijn niet alleen ontworpen met leuke print, maar zijn ook afgestemd op de kwetsbare kinderrug. Ook word de veiligheid wordt gewaarborgd door reflectoren die het kind en de tas zichtbaar maken in het donker. Ook zijn de tassen bestand tegen vocht en regen.