Team

Gezelligheid, hard werken en blije klanten dat vinden wij van Fabs World belangrijk. Met een klein team doen wij ons best om het winkelen bij Fabs zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht u vragen hebben of meer over ons willen weten? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Ruth Bouwmeester
CEO & Designer

Fabs World maakt kwalitatief hoogstaande en 100% warme, of wel fairtrade producten.Niet alleen vol warmte voor de baby’s voor wie ze zijn bedoeld, maar ook voor de mensen die de producten maken .FabsWorld wil namelijk 100% warmte verspreiden.Onze producten worden eerlijk en met de hand gemaakt in een klein atelier in Bangkok en in werkgelegenheidsprojecten in Noord-Thailand.Zo verspreiden wij 100% warmte

Sanne
Allround

Hi Hi, Ik ben Sanne, 21 jaar en werk met plezier bij Fabs World. Afgestudeerd als grafisch vormgever, vind ik het leuk om in mijn vrije tijd met vrienden terrasjes te pakken. Ook een filmpje kijken vind ik heerlijk.

Bij Fabs zorg ik dat al onze (nieuwe) producten te koop zijn voor u. Ik houd mij bezig met de promoties, social media filmpjes en de website. Van alles wat dus..Ruth en ik hebben elkaar vele jaren geleden leren kennen toen ik haar merk vertegenwoordigde bij een ander bedrijf.  Als jong verlegen meisje ging ik werken bij Fabs World.. Terwijl het bedrijf groeide, ontwikkelde ik mij bij Fabs World en hebben we vele jaren samengewerkt.

Naast het leuke leerzame werk, leuke collega’s en gezelligheid heb ik toen toch een kleine tussenstop genomen.. maar nu een jaar later ben ik weer terug van weg geweest.. samen met Ruth zijn we op kantoor weer hard aan het werk voor Fabs World en het vertegenwoordigen van de andere merken. En ja, tis nog steeds even gezellig!

Helena van de Ruit
Stagiaire

Mijn naam is Helena van de Ruit. Ik ben 12 jaar en sinds kort kijk ik mee met Fabsworld/ Fabsonlinestore. Daar help ik mee en bedenk ik ideeën. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, en dan vooral te ontwerpen. Mijn beste inspiratiebron is mijn kat Gina.